*** Водещите вечерни новини на 20 юни ***   Във Фейсбук организаторите

...
*** Водещите вечерни новини на 20 юни ***
 
Във Фейсбук организаторите
Коментари Харесай

Водещите новини! 59% от българите не одобряват действията на Путин в Украйна. Анализатор уличи Слави в лъжа за РСМ

*** Водещите вечерни вести на 20 юни ***

 

Във Facebook уредниците на събитието показват, че задачата е да се окаже поддръжка на държавното управление, в навечерието на дебатите към идния избор на съмнение.

Граждани се събраха пред Народното събрание за втора проява в символ на митинг във връзка отстраняването на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев и държавното управление, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Минчев бе свален от председателския пост с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ". Началният час на проявата е 18:30 ч.

Според уредниците сега се води борба с мафията и на страната не са нужни нови избори.

В региона има засилено полицейско наличие.

В 18:00 часа през днешния ден стартира и проява пред Президентството, проведена от „ Правосъдие за всеки “. То е под надпис „ Марш за европейска България – в отбрана на парламентаризма и демокрацията “.

Очаквайте детайлности.

***

Близо 59% от българите по-скоро не утвърждават дейностите на Владимир Путин в Украйна. Това полазва най-новото изследване на „ Галъп интернешънъл “.

23,3% обаче не крият, че по-скоро утвърждават тези дейности.

***

***

С Македония продължава да се спекулира.

1. Френското предложение не е единствено френско, а е на целия Европейски Съюз.
2. Слави, който обвиняваше Кирил Петков, че е изменник, излъга. Френското предложение е контрактувано с присъединяване на Генчовска, която е министър на Има Такъв Народ.
3. Френското предложение е исторически късмет за България. Целият Европейски Съюз се сплотява към настояванията на България и подсигурява националния ни интерес. Спорът на Македония към този момент не е единствено с България, а с целия Европейски Съюз.
4. Френското предложение прави по този начин, че в случай че Македония не съблюдава контракта за добросъседство и други сделки с България, участието й в Европейски Съюз ще е под въпрос. Ако не друго, предлагането задължава Македония да е още по-сериозна с уговорките си към България или няма да е част от Европейски Съюз.
[…] 

***

Всеки в тази зала, който е отвън ГЕРБ, би трябвало да знае, че в случай че гласоподава каквото и да е с ГЕРБ, ще бъде изменник към гражданското общество. Думите са на Тошко Йорданов от „ ИТН “ и са изречени от парламентарната естрада на 21 април 2021 година

„ Тук няма поле за размисъл “, безусловно убеден е той.

***

„ Не можем да преговаряме с партии, които въплъщават неналичието на правда в последното десетилетие. Важно е партиите и техните управления в Народното събрание да осъзнаят, че корупцията би трябвало да спре. В момента управлението на ГЕРБ въплъщава този модел “.

***

Кратка информация

***

В случай, че на тая планета към този момент няма живот…

***

Потоците на природен газ на съветския производител " Газпром " към Гърция ще бъдат прекратени от 21 до 27 юни поради планувана годишна профилактика на газопровода " Турски поток ", заяви компанията за доставка на природен газ на Гърция DEPA, представена от " Катимерини ".

***

Районна прокуратура в немския град Мюнхен заяви, че е конфискувала жилища и е запорирала банкови сметки, благосъстоятелност на съветски народен представител и брачната половинка му, в сходство със глобите на Европейския съюз, наложени поради нашествието на Москва в Украйна.

Разпореждането за конфискация на недвижимото имущество е издадено предходната седмица, само че влиза в действие от през днешния ден. На лицата, които живеят в жилищата, е разрешено да останат в тях, само че към този момент нямат право да заплащат наем на двамата обвинени, а ще би трябвало да подават парите за настаняването си в районния съд на град Мюнхен.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР